Paula Kalupa, ena Marka Hurda Wiki/biografija, starost, viina, kariera in fotografije

Paula Kalupa je amerika nartovalka dogodkov in poslovna enska, znana kot ena amerikega poslovnea Marka Hurda. Bil je nekdanji lan upravnega odbora News Corporation & Technology CEO Council do leta 2010.

Paula Kalupa je ameriška načrtovalka dogodkov in poslovna ženska, znana kot žena ameriškega poslovneža Marka Hurda. Bil je nekdanji član upravnega odbora News Corporation & Technology CEO Council do leta 2010.

Paula Kalupa, ameriška svetovalka in organizatorka dogodkov, je sodelovala pri številnih korporativnih projektih. 

Zakonsko življenje Paule Kalupe pred možem Markom

Par je živel srečno skupaj pred smrtjo Paulinega pokojnega moža Marka. Njen pokojni mož Mark je delal kot soizvršni direktor korporacije Oracle, medtem ko je ona delala v korporaciji NCR, ko je spoznala Marka. Postala sta prijatelja in nato začela hoditi.

Tudi njuna starejša hči Kelly se je poročila s Tommyjem Umbergom. Njen mož je korporativni pomočnik za Weil, Gotshall & Manges LLP. Pred Markovo smrtjo je z njim preživela več kot 40 let. Svoje življenje živi pred oknom, kjer je umrl njen partner Mark.

Preberite tudi: Yaron Varsano: mož Gal Gadot, Wiki/Bio, fotografije v bikiniju, neto vrednost in dosežki

Vzrok smrti njenega moža Marka

Mark, njen mož, je septembra 2019 sporočil, da bo vzel dopust zaradi zdravstvenih težav, vendar ni navedel nobenih podrobnosti. Upravni odbor je odobril njegovo prošnjo za dopust, vendar niti podjetje niti on nista določila časovnega obdobja.

Navedel je tudi, da bo odgovornost v njegovi odsotnosti prenesena na ustanovitelja Oracla Larryja Ellisona in drugega izvršnega direktorja, Safro Katz. Mark, njen mož, je umrl 18. oktobra 2019 v starosti 62 let. Podjetje je Markovo smrt potrdilo pozneje.

Kariera Paule Kalupa

Paula je po LinkedInu koordinatorka dogodkov v klubu 27. Je uspešna producentka in promotorka za dogodke srednjega do velikega obsega za poslovne, dobrodelne in zasebne priložnosti. Paula Hurd je delala pri NCR od leta 1992 do 2002. To je bilo leto, ko je njen mož postal izvršni direktor.

Znana je po svoji sposobnosti odločanja doma. NCR, ameriško tehnološko podjetje, proizvaja samopostrežne kioske, terminale na prodajnih mestih, avtomatske blagajne, naprave za nadzor obdelave in bralnike črtnih kod ter potrošni material. Mark Vincent Hurd, rojen 1. januarja 1957, umrl 18. oktobra 2019

Bil je soizvršni direktor korporacije Oracle skupaj s Safro Katz in v njenem upravnem odboru. Bil je predsednik, glavni izvršni direktor in predsednik Hewlett-Packarda, dokler ni leta 2010 odstopil. V upravnem odboru je bil direktor zagonskega podjetja Globality Inc. v Menlo Parku.

Hurd je bil do leta 2010 član upravnega odbora News Corporation in je bil član sveta izvršnih direktorjev za tehnologijo. Hurd je svojo odločitev o odhodu objavil septembra 2019 zaradi nedoločenih zdravstvenih razlogov. Hurd je dejal, da bosta organizacijo v njegovi odsotnosti vodila njegov soizvršni direktor Safra Catz in ustanovitelj Oracle Larry Ellison.

Koliko je stara Paula Kalupa?

Paula Kalupa je rojena leta 1962, trenutno je stara 65 let.

Višina in teža Paule Kalupa

Visoka je 5'6″ in tehta 60 kg. Je v dobri formi in jo ohranja tudi v starosti. Njene telesne mere so 35-28-36-36, nosi pa čevlje velikosti šest. Ima rjave oči in tudi njena barva las je rjava.

Neto vrednost

Paula Kalupa je začela kot načrtovalka dogodkov in danes velja za eno najboljših v ZDA. Bila je direktorica številnih znanih podjetij in je uspešna poslovna ženska.

Njeni poslovni podvigi in delo načrtovalke dogodkov so prispevali k njenemu ogromnemu bogastvu. Neto vrednost Paule Kalupa je danes ocenjena med 3.9 milijona in 4.5 milijona ameriških dolarjev.

Sledite nam za takojšnje posodobitve

ncG1vNJzZmiooqSzt63Lrpxnm5%2BifLS4jqmYrqSRYriiuNSpmGg%3D

 Share!